Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zabudnuté heslo.

Na Vašu e-mailovú adresu boli úspešne odoslané prihlasovacie údaje.

Renovácia svetlometov svojpomocne | test zubná pasta verzus WD40 | 123sklo.sk

Testujeme za vás: renovácia svetlometov - zubná pasta verzus WD 40

V dnešnej dobe internetu a s ním aj videám na rôznych platformách ako YouTube, TikTok a pod., sa objavujú rôzne videá ako ľahko a lacno sa dajú zrenovovať svetlomety. Pozrite si moje video, ako dopadla otestovaná videománia v podobe renovácie svetlometov s pomocou zubnej pasty verzus WD 40.

Je to vôbec možné?

Pri sledovaní niektorých videi sa niekedy zamýšlam, či aj toto je možné. Dnes už viem, že nie všetko, čo na prvý pohľad vyzerá ako dobrý nápad na videu, je v skutočnosti aj reálne aplikovateľné. Mnohým takýmto "vynálezcom" ide len o sledovanie ich kanála. 

Jednou z najčastejšou otázok, ktoré od svojich zákazníkov dostávam je, či mám skúsenosti s renováciou za pomoci zubnej pasty alebo WD 40. Priznám sa, videl som to na YouTube, ale nejak ma to nezaujalo. Myslím si, že zubná pasta je určená na zuby a nie na svetlomety. 

Kedže zákazníci, ktorí už vyskúšali tento spôsob renovácie svetlometov, neboli veľmi spokojní, spravil som si svoj vlastný test, aby som vedel porovnať, či sa oplatí alebo neoplatí takáto renovácia. Priznám sa, nikdy predtým som to nerobil a teda pred samotnou renováciou som si prezrel viac videí s renovaciou za pomoci zubnéj pasty a WD 40. Inšpirácií je na internete viac než dosť.

Ako to dopadlo si môžete pozrieť v troch častiach na videu. Prvé video bolo natočené v novembri 2018, druhé v apríli 2019, tretie v apríli 2020.

TEST - 1. časť

TEST - 2. časť

TEST - 3. časť