Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zabudnuté heslo.

Na Vašu e-mailovú adresu boli úspešne odoslané prihlasovacie údaje.

Oprava čelného skla na aute | test hobby sada verzus profesionálna sada | 123sklo.sk

Testujeme za vás: opravná sada čelného skla - čínska verzus profi USA sada

Ako ľahko si opraviť čelné sklo za minimálnu cenu? V poslednej dobe sa roztrhlo vrece s čínskymi sadami za pár eur. Je to skutočne také ľahké ako na videách? Veľa ľudí uvažuje o zakúpení si tejto sady. Skôr než si ju zakúpite aj vy, pozrite sa na moje video, kde porovnám použitie čínskej sady s profesionálnou sadou vyrobenou v USA.

Čínske sady na opravu autoskiel od nevidím - do nevidím

Fakt to funguje? To uvidíme. Jedno však viem už teraz - ak sa to nepodarí na prvý pokus, druhý už nebude. Prečo? Lebo do prasklinky nalejete lep alebo to, čomu hovoria lep, ktorý už po stvrdnutí z prasklinky nemožno vyčistiť. 

Už len táto informácia ľudom chýba pri rozhodovaní sa ako opraviť čelné sklo.  Ďalšie veci ani nespomínam, ako napríklad: správna teplota, vlhkosť a podobne.

Nechcem tu dnes vysvetlovať, ako a čo sa má správne opravovať, ale jedno je isté.  Ak by som pracoval v inej profesii a dostanem kamienok do čelného skla, tiež by som hľadal rôzne alternatívy opráv. Na internete je toho naozaj veľa. 

Problém je, že pri tých hobby opravných sadách je málo informácií.  Ak by som ich mal viac, určite by som si dvakrát rozmyslel, či si takúto hobby sadu aj zadovážim, alebo si to dám radšej opraviť profesionálne.

Sám som sa okolo áut už pohyboval dlhšie, až kým som sa rozhodol spraviť si kurz na opravu čelných skiel. Nebol to hodinový ani 4 hodinový kurz, ale 5-dňový. A aj tak som sa ešte pol roka doučoval, aby som si povedal, že teraz to už ovládam. Nechcem tu nikoho odhovárať. Sme ľudia a sami sa rozhodujeme, čo je pre každého to najlepšie. Ale ak už človek pôjde do hobby opravy, je to len na ňom a na jeho skúsenosťiach, ktoré nemá. Pozrite si aj video.   

TEST - oprava autoskla svojpomocne - hobby sada verzus profi sada